TEAM BUILDING I RODJENDANI

Oživite snagu timskog duha, razvijajte saradnju i poverenje svojih zaposlenih, takmičite se u uzbudljivih 18 staza renoviranih Mini golf terena na Adi ciganliji, a nakon avanture sa štapom i lopticom opustite se i uživajte sa timom i suparnicima u klupskom baru uz sjajnu muziku.

Za tim bilding Mini golfa na Adi nije potrebno da ste u kondiciji, da imate snage i savršenu liniju, nije potrebno da spavate u šatoru ili dobro plivate.
Nije potrebno ni da putujete van grada!
Potrebno je samo da ponesete dobro raspoloženje i dođete u prelepu prirodnu oazu u srce Ade Ciganlije. Peške ili prevozom, to ostavljamo Vama 

TIM BILDING ili PORODIČNI DAN

Idealno mesto za okupljanje ekipe sa posla, dobru zabavu, uživanje u prirodi i jačanje odnosa u timu.

Za vas organizujemo programe po meri vašeg tima kreirane u saradnji sa konsultantima sa dugogodišnjim iskustvom.

U saradnji sa restoranima Pomodoro i Bakara nudimo vam i izvrstan ketering.

Sve popularniji su „Porodični dani“ koje kompanije organizuju kako bi se njihovi zaposleni zajedno sa svojim porodicama još više zbližili, ostvarili dublje kontakte i uživali u druženju u prirodi.

Pozovite nas na 065/20-89-128 i kreiraćemo ponudu prema vašem zahtevu.

ROĐENDANI

Deca su vam prerasla igraonice ali su još uvek mali da bi slavili rođendan u kafićima i klubovima, želite nešto drugačije, rođendan u prirodi baziran na zabavi, sportu i druženju, našli ste pravo mesto – Mini Golf Ada.
Osim mini golfa vi i vaši gosti moći ćete da igrate mali fudbal, frizbi golf, badminton, odbojku i pikado tako da zabava sigurno neće izostati.
Možete sami da dodenete svoj ketering i tortu ili da vam mi to organizujemo u saradnji sa našim komšijama iz restorana Bakara.
Rođendani kod nas traju 3 sata kako bi svi mogli da se zabave do mile volje a po cenama smo povoljniji od mnogih igraonica 🙂
Pozovite nas da nas pitate sve što vas zanima u vezi organizacije rođendana.
Info: 065:20-89-128

CENOVNIK

Jedinstvena cena je 400 din po igraču

Za organizaciju team bildinga, rođendana i sličnih događaja, javite nam se kako bismo formirali ponudu.